O NAMA

ČOMIĆ SIDING

„ČOMIĆ SIDING“ je društvo sa ograničenom odgovornošću, Novi Sad (skraćeno poslovno ime: „ČOMIĆ SIDING“ DOO, NOVI SAD). Registrovano je kod Agencije za privredne registre privrednih društava broj BD.139275/2011. Sedište društva je u Novom Sadu, u ulici Mornarska 56. Poreski identifikacioni broj društva je 107330138. Matični broj društva je 20781947. Pored osnovne delatnosti društva 4333 - postavljanje podnih i zidnih obloga, društvo se bavi i trgovinom na veliko i malo podnim i zidnim oblogama. „ČOMIĆ SIDING“ DOO, NOVI SAD našem tržištu predstavlja i distribuira savremene građevniske materijale. U našem asortimanu izdvajaju se dve linije najsavremenijih građevinskih materijala FIBER CEMENT I VINYL SIDING.

Naša misija je stalno unapređenje tehnologije gradnje najsavremenijim građevinskim materijalima sa posebnom pažnjom na kvalitet, estetski izgled, troškovnu efikasnost investicija i energetsku efikasnost kao i prihvatljiv porast vrednosti kapitala, koji će obezbediti motivacione uslove rada i usavršavanje zaposlenih uz uspostavljanje dugoročnih i uspešnih odnosa sa poslovnim partnerima.

Naše vrednosti su: Obezbeđenje ekonomskog i komercijalnog rasta - predstavljanje kupcima najboljih poroizvoda po razumnim cenama; - ulaganje u nove tehnologije -unapređenje saradnje sa partnerima investirajući u dugoročnost odnosa.

Socijalna odgovornost: - obezbediti zaposlenima mogućnost za razvoj i spoznaju ličnih potencijala, kroz stvaranje klime poverenja i motivacije za rad; -omogućiti lokalnim i državnim vlastima konkretnim obavezivanjem na odgovornost – da će se kompanija ponašati kao ekonomski odgovoran građanin u zajednici.

Zaštita životne sredine: - jačanje svesti i odgovornosti prema životnoj sredini prodajom i distribucijom ekoloških energetski efikasnih građevinskih materijala. - smanjenje negativnih uticaja na životnu sredinu kod građenja uvođenjem na naše tržište najsavremenijih građevinskih materijala